- زمان آماد سازی: 15 دقیقه
- زمان پخت: 15 دقیقه
- زمان اضافی (سرد شدن): 1 ساعت
- زمان کل: 1 ساعت و 30 دقیقه
- تعداد نفرات: 6 نفر
همچنین بخوانید:
طرز تهیه سالاد کوسکوس و لوبیا سیاه خوشمزه و سالم
مواد لازم برای تهیه سالاد پاستا با خرچنگ
- 1 بسته (حدود 340 گرم) پاستا فرمی خام
- نصف پیمانه خامه ترش کم چرب
- نصف پیمانه سس مایونز کم چرب
- 1 قاشق غذاخوری آب لیمو ترش تازه
- 1 قاشق غذاخوری سس عسل و خردل
- 1 قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شد
- نصف قاشق چای خوری نمک
- یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه تازه آسیاب شد
- حدود 450 گرم گوشت خرچنگ پخته
- نصف پیمانه فلفل دلمه ای قرمز خرد شد
- نصف پیمانه فلفل دلمه ای سبز خرد شد
- نصف پیمانه پیازچه خرد شد
طرز تهیه سالاد پاستا با خرچنگ
- تمام مواد لازم را حاضر کنید.
- یک قابلمه بزرگ آب را به همراه کمی نمک روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. پاستاها را اضافه کرده و گاهی هم بزنید تا نرم شوند اما همچنان کمی حالت سفتی داشته باشند (حدود 9 دقیقه). پاستا را آبکش کنید.
- خامه ترش، سس مایونز، آب لیمو، سس عسل و خردل، شوید، نمک و فلفل را در یک کاسه مخلوط کنید تا سس یکدستی حاصل شود.
- پاستای آبکش شد را به یک کاسه بزرگ منتقل کنید. مخلوط سس، گوشت خرچنگ، فلفل دلمه ای و پیازچه را اضافه کنید.
- مواد را به آرامی مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شوند. سپس روی ظرف را پوشانده و حداقل 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا سالاد پاستا با خرچنگ شما کاملاً خنک شود و طعم ها با هم ترکیب شوند. حالا سالاد پاستا با خرچنگ حاضر سرو است.
اطلاعات تغذیه ای (برای هر نفر)
393 | کالری |
12g | چربی |
48g | کربوهیدرات |
26g | پروتئین |