مجله اینترنتی ائویمیز | آشپزی - مدل لباس - پزشکی - تکنولوژی

پاستا پنه مرغ و قارچ | طرز تهیه انواع پاستا | دستورپخت قدم به قدم |
آشپزی

طرز تهیه پاستا پنه مرغ و قارچ

پاستا

پاستامواد اولیه

  • 100 گرم فیله مرغ
  • 50 گرم خامه صبحانه
  • 50 گرم قارچ
  • 5 گرم جعفری
  • 1 حبه سیر
  • 100 میلی لیتر شیر
  • 20 میلی لیتر روغن
  • 1 به مقدار لازم نمک
  • 1 به مقدار لازم فلفل سیاه
  • 0.5 بسته پاستا نیمه آماده قارچ

 

دستورپخت قدم به قدم

1

مواد اولیه را بشویید. فیله مرغ را به تکه‌های 2 سانتیمتری تقسیم کنید. سیر را پوست کنده آن را با لبه پهن چاقو له کنید و سپس ریز خرد کنید. قارچ را پوست کنده و آن را اسلایسی خرد کنید. برگ‌های جعفری را از ساقه جدا کنید.

2

قابمه‌ای حاوی به ازای هر نفر 250 میلی لیتر آب، به اضافه شیر را روی حرارت قرار دهید تا بجوش آید. سپس پاستا را در آب بریزید تا بپزد و نرم شود. سعی کنید در آخر نصف استکان به ازای هر نفر از آب پاستا را در قابلمه نگه دارید. اگر آب بیشتری باقی ماند پاستا را آبکش کنید و آب پاستا را بجوشانید تا به اندازه نصف استکان به ازای هر نفر برسد.

3

تابه‌ای را روی حرارت بالا قرار دهید. کمی روغن در تابه داغ کنید و مرغ را به همراه نمک و فلفل در تابه به مدت 10 دقیقه تفت دهید. در حین پخت مرغ، سیر و جوز هندی را اضافه کنید.

4

تابه دیگری را روی حرارت بالا قرار دهید و قارچ را در تابه داغ به همراه کمی روغن به مدت 3 دقیقه تفت دهید.

5

پاستا را به همراه آب باقیمانده‌اش به تابه اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه همه مواد را تفت دهید، سپس خامه را اضافه کنید.

6

جعفری را اضافه کنید و به میزان دلخواه نمک و فلفل به پاستا بیفزایید. سپس تابه را از روی حرارت بردارید. پاستا را به ظرف سرو منتقل کنید و روی آن را با قسمت سبز پیازچه تزئین کنید. نوش جان!

۲ دیدگاه

دیدگاه ها بسته شده اند.