مجله اینترنتی ائویمیز | آشپزی - مدل لباس - پزشکی - تکنولوژی

طرز تهیه بال سوخاری با سس مخصوص
امروز : یکشنبه ۳۰ دی ۱۳۹۷
آشپزیآشپزی سعیدهآموزش انواع غذا

طرز تهیه بال سوخاری با سس مخصوص

طرز تهیه بال سوخاری با سس مخصوص

طرز تهیه بال سوخاری با سس مخصوص

 

گروه آشپزی مجله اینترنتی ائویمیز : دوستان امروز میخوایم در آشپزخانه سعیده براتون طرز تهیه بال سوخاری با سس مخصوص رو آموزش بدیم.

امیدوارم لذت ببرید.

 

طرز تهیه بال سوخاری با سس مخصوص

 

مواد لازم:

بال و کتف مرغ نیم کیلو

یک قاشق رب

یک قاشق چای خوری آبلیمو

زعفران و نمک و فلفل بمیزان لازم

آب مرغ ۱ لیوان (من آب مرغ نداشتم توش آب ریختم)

آرد سوخاری بمیزان لازم

 

 

طرزتهیه:

چندتا بال مرغ را شسته و توی آردسوخاری بزنید و توی آرد سوخاری کمی نمک و فلفل هم بریزید.

توی ماهیتابه کمی روغن ریخته و بالها رو توی ماهیتابه بچینید.

زیر گاز را خیلیی کم کرده ودر ماهیتابه را بگذارید تا باحرارت خیلی کم دوطرف بالها بمدت یک ساعت کم کم سرخ بشن .

چون شعله کم است بال سوخاری ها کاملا پخته میشن.

توی یک ظرف دیگه یک قاشق رب (رب باید حدود ۱۰ دقیقه سرخ بشه) به همراه نمک،فلفل وآویشن و..تفت بدهید

سپس یک لیوان آب مرغ یا اگه ندارید مثل من آب داخلش ریخته (آب مرغ خیلی خوشمزه ترش میکنه) و درش را بگذارید تا غلیظ شود

سپس بالها، برنج پخته و سس را جهت سرو توی ظرف گذاشته و نوش جان کنید.

فوق العاده میشه حتما امتحانش کنید

 

طرز تهیه بال سوخاری با سس مخصوص

 

پیج رسمی منو میتونید در اینستاگرام دنبال کنید

https://www.instagram.com/ashpazi_saeedeh