مجله اینترنتی ائویمیز | آشپزی - مدل لباس - پزشکی - تکنولوژی

طرز تهیه یخ های شکلاتی مجلسی
امروز : سه شنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۷
آشپزیانواع دسر

طرز تهیه یخ های شکلاتی مجلسی

3156 714 1 - طرز تهیه یخ های شکلاتی مجلسی

طرز تهیه یخ های شکلاتی مجلسی

 

گروه آشپزی مجله اینترنتی ائویمیز :یخ های شکلاتی مجلسی جهت سرو با نوشیدنی‌‌های سرد و گرم مورد استفاده قرار می‌گیرند. با طرز تهیه یخ های شکلاتی مجلسی برای تزیین و زیبایی سفره‌ همراه ما باشید.

 

طرز تهیه یخ های شکلاتی مجلسی،چالش آب یخ،آب یخ،گل یخ


تهیه‌کردن این یخ‌ها کمتر از ۱۰ دقیقه زمان می‌برد. شما همچنین می‌توانید انواع مختلف طعم‌های نسکافه‌ای، قهوه و میوه‌ای را بسته به سلیقه و ذائقه خود تهیه نمایید. 
محققان توصیه می‌کنند روزانه ۸ لیوان آب بنوشید. لذا، از یخ‌های میوه‌ای در پارچ آب استفاده کنید و روح طبیعت را در آن بدمید. در آلبوم زیر پیشنهاد ستاره از ترکیب میوه‌ها و سبزیجات معطر برای تهیه یخ‌های با طعم‌های متفاوت برای شما در نظر گرفته شده است.

در ساختار یخ‌های شکلاتی از شربت آگاو استفاده می‌شود. شربت آگاو یک شربت مکزیکی است و در مقایسه با عسل رقیق‌تر و کم‌شیرین‌تر است. از آن برای شیرین‌کردن نوشیدنی‌های سرد مثل چای سرد استفاده می‌شود. این شربت در درجه حرارت پایین به سرعت حل می‌شود و کالری آن برابر با شکر سفید است. با مراجعه به فروشگاه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های لوازم قنادی و یا سوپر‌مارکت‌های معتبر می‌توانید شربت آگاو را تهیه نمایید و در صورت در دسترس‌نبودن شربت آگار از شکر قهوه‌ای و یا سفید استفاده نمایید.

شکر قهوه‌ای از تبلور شربت نیشکر، قندی با دانه‌های ریز و قرمز به دست می‌آید که به آن شکر قهوه‌ای می‌گویند. مزه خاص شکر قهوه‌ای دلیل استفاده از آن در صنعت شیرینی‌پزی شده است. برای پیشگیری از سفت و چسبناک شدن این نوع شکر، بهتر است تکه‌ای نان داخل ظرف دربسته آن بیندازید. هر ۱۰۰ گرم شکر قهوه‌ای، ۳۷۰ کیلوکالری و هر ۱۰۰ گرم شکر سفید، ۴۰۰ کیلوکالری انرژی دارد.

اضافه کردن چاشنی‌های دیگر مانند چوب دارچین، هل و رازیانه کاملا سلیقه‌ایست. ما در این مقاله یخ‌های شکلاتی را بدون اسانس‌های جانبی آموزش خواهیم داد.

 

کاکائو،هل،دارچین،رازیانه،شربت آگاو،آب یخ،نوشیدنی سرد و گرم

مواد لازم جهت تهیه یخ های شکلاتی

پودر کاکائو ۱/۴ پیمانه
آب ۲ پیمانه
شربت آگاو ۱/۴ پیمانه

 

طرز تهیه یخ های شکلاتی مجلسی جهت سرو با نوشیدنی‌های سرد و گرم

  1. پودر کاکائو و آب را مخلوط کنید. سپس شربت آگاو را بیفزایید.
  2. مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید تا زمانی که شربتی صاف و یکدست حاصل شود.
  3. پس از خنک شدن، شربت را به قالب سیلیکونی منتقل کنید و در فریزر قرار دهید.
  4. از یخ‌های کاکائویی همراه با شیر، چای و نوشیدنی‌های مورد علاقه خود لذت ببرید.
منبع: ستاره

ارسال پاسخ