مجله اینترنتی ائویمیز | آشپزی - مدل لباس - پزشکی - تکنولوژی

آشپزی / طرز تهیه رول سالمون خامه‌ای به همراه دستور پخت
امروز : جمعه ۹ شهریور ۱۳۹۷
آشپزیانواع دسر

آشپزی / طرز تهیه رول سالمون خامه‌ای به همراه دستور پخت

آشپزی / طرز تهیه رول سالمون خامه‌ای به همراه دستور پخت

طرز تهیه رول سالمون خامه‌ای

 

گروه آشپزی مجله اینترنتی ائویمیز : آشپزی ساده »» آشپزی / طرز تهیه رول سالمون خامه‌ای به همراه دستور پخت

طرز تهیه رول سالمون خامه‌ای

ماهی سالمون از دسته ماهی‌های چرب است. گوشت آن سف و چرب است و چربی آن در تمام قسمت‌هایش پخش شده. این ماهی سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است و علاوه بر این پروتئین بدن ما را تامین می‌کند. به دلیل خواص زیادی که این ماهی دارد در این مطلب طرز تهیه رول سالمون خامه‌ای را در اختیار شما قرار می‌دهیم.

همچینین بخوانید:

۱: معرفی رستوران های تبریز در سایت ائویمیز

۲: دانستنی های آشپزی / کدام ظروف در آشپزخانه ممنوع هستند؟

۳: آشپزی ساده

طرز تهیه رول سالمون خامه‌ای

مواد لازم برای تهیه رول سالمون خامه‌ای

  • ۱۰۰ گرم خامه پاکتی کاله
  • ۳۰ میلی لیتر آب لیمو ترش تازه
  • ۱ قاشق چایی خوری رنده پوست لیمو ترش
  • ۴ عدد فیله ماهی سالمون
  • ۱ عدد لیمو ترش حلقه‌ای خرد شده
  • جعفری خرد شده مقداری برای تزیین
  • سبزیجات بخارپز مقداری برای تزیین
  • سیب زمینی سرخ شدده مقداری برای سرو
  • گوجه فرنگی مینیاتوری مقداری برای سرو

طرز تهیه رول سالمون خامه‌ای

خامه پاکتی کاله، آب لیمو ترش و پوست لیمو ترش را در ظرفی ریخته و با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود.

فیله‌های ماهی را با مقداری نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. از مخلوط خامه روی ماهی بمالید سپس ماهی را رول کنید و با کمک خلال چوبی آن را محکم کنید. فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

حلقه‌های لیمو ترش را کف ظرف نسوزی بچینید سپس رول‌های ماهی را روی آن قرار دهید و روی ظرف را با فویل آلمینیومی بپوشانید. ظرف را تا ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در طبقه وسط فری که از پیش گرم شده قرار دهید تا بپزد.

رول ماهی خامه‌ای را از فر خارج کنید و در ظرف مورد نظرتان قرار دهید. سس را روی آن بریزید. جعفری‌های خرد شده را روی ماهی بپاشید و آن را به همراه سبزیجات، سیب زمینی سرخ شده و گوجه فرنگی مینیاتوری سرو کنید.

طرز تهیه سس مخصوص رول سالمون خامه‌ای

۱۰۰ گرم خامه پاکتی کاله را درون یک تابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود سپس ۳۰ میلی لیتر آب لیمو ترش تازه را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. سس را با مقداری نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید.

منبع:KALLEH.COM