مجله اینترنتی ائویمیز | آشپزی - مدل لباس - پزشکی - تکنولوژی

طرز تهیه و دستور پخت کتلت عدس بسیاره خوشمزه
امروز : سه شنبه ۱۳ شهریور ۱۳۹۷
آشپزیآموزش انواع غذا

طرز تهیه و دستور پخت کتلت عدس بسیاره خوشمزه

طرز تهیه و دستور پخت کتلت عدس بسیاره خوشمزه

طرز تهیه و دستور پخت کتلت عدس بسیاره خوشمزه

گروه آشپزی مجله اینترنتی ائویمیز : آشپزی ساده  »» امروز میخوایم طرز تهیه کتلت خوشمزه عدس رو برای شما کاربران عزیز به اشتراگ بگذاریم، امیدوارم لذت ببرید.

 

همچنین بخوانید:

۱: طرز تهیه شربت تخم شربتی

۲: طرز تهیه شربت خاکشیر با تخم شربتی

۳: رستوران های تبریز

درست کردن کتلت عدس,مواد لازم برای کتلت عدس

طرز تهیه کتلت عدس

 

مواد لازم برای کتلت عدس :

عدس سبز  ۱ لیوان
 سیب زمینی  ۱ عدد بزرگ
 پیاز  ۱ عدد کوچک
 تخم مرغ  ۳ عدد
پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
آرد سوخاری ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
ماست ۱ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه کتلت عدس :
عدس را از چند ساعت قبل در آب خیس دهید، عدس خیس خورده را داخل قابلمه بریزید و ۲ – ۳ لیوان آب اضافه کنید، در قابلمه را ببندید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بپزد، پس از اینکه آب غذا کشیده شد با میکسر بزنید یا با کوشتکوب بکوبید یا از چرخ گوشت رد کنید تا عدس خوب له شوند.
سیب زمینی را با پوست خوب بشویید و بگذارید داخل قابلمه و سه لیوان آب اضافه کنید تا نیم پز شود سپس پوست آن را پاک کنید و رنده ریز کنید.

پیاز را رنده کنید و با دست کمی فشار دهید تا آب اضافی پیاز گرفته شود سپس عدس و سیب زمینی میکس شده، تخم مرغ، پودر سیر، نمک و فلفل و زردچوبه را به پیاز اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید تا مایه کتلت یکدست شود سپس آرد سوخاری را اضافه کنید و در آخر ماست را نیز اضافه می کنیم.

پس از اینکه مایه کتلت آماده شد داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود، دست تان را مرطوب کنید یا به سفیده تخم مرغ آغشته کنید و مقداری از مایه کتلت بردارید و به شکل گرد حالت دهید و داخل روغن داغ بیندازید تا سرخ شود سپس برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ و برشته شود ( تمام کتلت ها را به همین صورت آماده کنید ) البته من کتلت ها را قالب زدم، کتلت ها را به همراه سالاد و سس دلخواه سرو کنید.

 

* نکته برای تهیه کتلت عدس:

می توانید به جای آرد سوخاری از آرد نخودچی استفاده کنید، مایه کتلت را زیاده از حد سفت نکنید بلکه تا اندازه ای آرد اضافه کنید که بتوانید با دست مرطوب به آن شکل بدهید.

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته