مجله اینترنتی ائویمیز | آشپزی - مدل لباس - پزشکی - تکنولوژی

طرز تهیه دسر تارت زردآلو و پسته
امروز : چهارشنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۷
آشپزیانواع دسر

طرز تهیه دسر تارت زردآلو و پسته

تهیه دسر تارت زردآلو و پسته - طرز تهیه دسر تارت زردآلو و پسته

طرز تهیه دسر تارت زردآلو و پسته

 

گروه آشپزی مجله اینترنتی ائویمیز : آشپزی ساده  »» امروز میخوایم طرز تهیه دسر تارت زردآلو و پسته رو برای شما کاربران عزیز آموزش بدیم، امیدوارم لدت ببرید.

 

هچنین بخوانید:

۱: ۱۰ رستوران برتر تهران و گرانترین رستوران تهران 

۲: طرز تهیه پایه خرما و بادام، یک دسر خوشمزه و انرژی زا

۳: ۵ نوع دسر توت فرنگی بسیار خوشمزه

 

 

درست کردن تارت زردآلو و پسته, نحوه درست کردن تارت زردآلو و پسته

طرز تهیه تارت زردآلو و پسته، دسر شیک و مجلسی

 

تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود. در این مطلب طرز تهیه تارت زردآلو و پسته را آموزش داده ایم. امیدواریم که لذت ببرید.

 

مواد لازم برای خمیر تارت زردآلو و پسته :

 آرد ۱۷۵ گرم
پودر بادام ۵۰ گرم
کره سرد (مکعبی خردشده) ۱۲۵ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۲۵ گرم
شکر قهوه ای ۲۵ گرم

 

مواد لازم میانی برای تارت زردآلو و پسته :

 شکر قهوه ای ۱۵۰ گرم
کره نرم ۱۸۰ گرم
 تخم مرغ ۱ عدد
 زرده تخم مرغ ۱ عدد
بادام خام درشت خردشده ۵۰ گرم
پسته خام درشت خردشده ۱۵۰ گرم
زردآلو ۴ عدد
نمک ۱ پنسه

 

طرز تهیه تارت زردآلو و پسته :

آرد الک شده و پودر بادام و یک پنسه نمک را داخل غذاساز ریخته و کره سرد را به آن اضافه کنید، غذاساز را با دور متوسط روشن کنید تا مواد با هم مخلوط شده و به شکل خرده نان دربیاید.

 

در ظرفی جداگانه تخم مرغ و شکر را کمی با هم مخلوط کنید و بعد به خمیر اضافه کرده و دوباره غذاساز را روشن کنید تا با هم ترکیب شوند و خمیر نرم و  منسجمی به دست بیاید.

 

خمیر را داخل نایلون گذاشته و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.

 

سپس خمیر را بین دو کاغذ روغنی به کمک وردنه باز کنید و داخل قالب گرد تارت انداخته و اضافه های خمیر را با چاقوی تیز ببرید و دوباره قالب را داخل یخچال بگذارید.

 

در این فاصله مواد داخل تارت را آماده کنید.

 

طرز تهیه مواد میانی تارت:

شکر و کره نرم را با هم مخلوط کنید و با دور متوسط همزن برقی بزنید تا پف دار و پوک شود.

سپس تخم مرغ و زرده تخم مرغ را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

 

بعد همزن را خاموش کنید و بادام و پسته خرد شده را به مواد افزوده و با لیسک مخلوط کنید و داخل قالب روی خمیر بریزید.

 

رویش را با پالت صاف کنید و زردآلوها را از وسط دو نیم کنید و روی آن بچینید و مقداری پسته خرد شده روی آن بپاشید.

 

در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه و تا زمانی که روی تارت پف کند و برشته شود بپزید.

 

منبع : ماهنامه کیک و شیرینی – bartarinha.ir