مجله اینترنتی ائویمیز | آشپزی - مدل لباس - پزشکی - تکنولوژی

شربت خیار و نعنا - مجله اینترنتی ائویمیز | آشپزی - مدل لباس - پزشکی - تکنولوژی
امروز : جمعه ۲۷ مهر ۱۳۹۷
آشپزی

شربت خیار و نعنا

1646717 464 350x450 - شربت خیار و نعنا
گروه آشپزی مجله اینترنتی ائویمیز : آشپزی ساده »»کم کم هوا رو به گرما میرود و بازار نوشیدنی‌های خنک، داغ می‌شود. در این مطلب نیز طرز تهیه شربت خیار و نعنا را برایتان آورده ایم.

مواد لازم:

خیار: یک عدد

عسل: یک قاشق غذاخوری

برگ نعنای تازه: به مقدار لازم

یخ: به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱٫ خیار را پوست نگیرید. فقط آن را حسابی بشورید و به صورت حلقه های نازک دربیاورید.

۲٫ بعد از آن برگ های نعنا را از ساقه جدا کرده و بسته به میل خودتان مقداری از آنها را شسته و برای تهیه شربت کنار بگذارید.

۳٫ حالا یک پارچ آب سرد بیاورید و عسل و نعنا و خیارهای خرد شده را به ان اضافه کنید.

۴٫ تا حل شدن عسل مایع را حسابی هم بزنید. بعد یخ ها را اضافه اضافه کنید و بگذارید تا شربت حسابی خنک شود. برای این کار بهتر است پارچ را چند ساعتی توی یخچال بگذارید.

۵٫ هر قدر شربت بیشتر توی یخچال باشد طعم عسل و نعنا و خیار بیشتر با آب قاطی می شود. فقط یادتان باشد این شربت را به خاطر خیار و پلاسیدگی زود آن بیشتر از یک روز نمی توان توی یخچال منتظر نگه داشت!