مجله اینترنتی ائویمیز | آشپزی - مدل لباس - پزشکی - تکنولوژی

فالوده شیرازی - مجله اینترنتی ائویمیز | آشپزی - مدل لباس - پزشکی - تکنولوژی
امروز : پنج شنبه ۲۵ مرداد ۱۳۹۷
آشپزی

فالوده شیرازی

1722357 789 - فالوده شیرازی

گروه آشپزی مجله اینترنتی ائویمیز : آشپزی ساده »»

مواد لازم :

•    ۳۰۰ گرم شکر
•    ۶۰۰میلی گرم آب
•    ۸۰۰ گرم گلاب
•    ۱/۴ قاشق چایخوری جوهرلیمو
•    ۱۰ عدد دانه هل سبز
•    ۲۰۰ گرم نشاسته (ترجیحا نشاسته گندم)
•    یک لیتر آب

طرز تهیه:

۱٫    آب و شکر را روی حرارت ملایم قرار دهید. جوهر لیمو را در ۲ قاشق سوپخوری آب حل و به آب و شکر اضافه کنید. اجازه دهید شربت غلیظ شود. گلاب و دانه های هل را اضافه کنید و پس از چند جوش آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا سرد شود.

۲٫    پس از خنک شدن، شربت را در فریزر قرار دهید تا سفت شود. سپس در کیسه بریزید و بکوبید تا پودر شود و تا زمان سرو فالوده در فریزر نگهدارید.

۳٫    نشاسته و آب را با هم در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا نشاسته خوب پخته شود و بوی خامی ندهد. خمیر فالوده را کنار بگذارید تا ولرم شود. سپس آن را در قیف مخصوص بریزید و از بالا با فشار آن را در آب سرد که تکه های یخ در آن هست بریزید. وقتی رشته های نشاسته خودش را گرفت آن را با کفگیر بردارید و با پودر یخ شربت، مخلوط کنید.