مجله اینترنتی ائویمیز | آشپزی - مدل لباس - پزشکی - تکنولوژی

رنگینک - مجله اینترنتی ائویمیز | آشپزی - مدل لباس - پزشکی - تکنولوژی
امروز : دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷
آشپزی

رنگینک

1722344 838 - رنگینک

گروه آشپزی مجله اینترنتی ائویمیز : آشپزی ساده »»

مواد لازم:

•    ۵۰۰ گرم آرد گندم
•    ۳۰۰ گرم روغن
•    ۱۳۰ گرم خاکه قند
•    ۵۰۰ گرم رطب
•    یک قاشق غذاخوری پسته چرخ‌کرده
•    نصف قاشق مرباخوری هل کوبیده
•    یک قاشق غذاخوری پودر دارچین
•    ۱۳۰ گرم مغز گردو

طرز تهیه:

۱٫    داخل تابه متوسطی روغن بریزید و روی حرارت ملایم آن را گرم کنید. آرد را الک کنید و داخل روغن بریزید و تفت دهید. سپس شعله را کم کنید و به طور مرتب هم بزنید تا آرد کاملا طلایی شود و تغییر رنگ بدهد. سپس آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.

۲٫    پس از اینکه آرد سرد شد، خاکه قند، دارچین و هل کوبیده را به آن اضافه و خوب با هم مخلوط کنید.

۳٫    خرماها را بشویید و به وسیله چاقو در هر کدام شکافی ایجاد و هسته آنها را خارج کنید. سپس آنها را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا خشک شوند. سپس داخل هرکدام یک تکه مغز گردو بگذارید.

۴٫    نیمی از مخلوط ارد را در ظرفی که می خواهید رنگینک را سرو کنید، بریزید، با پشت قاشق سطح روی آن را صاف کنید، سپس خرماها را روی آن بچینید و کمی دارچین روی آن بپاشید.

۵٫    در این مرحله، بقیه آرد را روی خرما بریزید تا روی خرماها را به طور کامل بپوشاند. سپس کمی خاکه قند، دارچین و پسته چرخ کرده روی آن بپاشید. در آخر، با چاقوی تیز مواد را به صورت لوزی یا چهارگوش‌ برش دهید و سرو کنید.