مجله اینترنتی ائویمیز | آشپزی - مدل لباس - پزشکی - تکنولوژی

طرز تهیه شیرازی پلو - مجله اینترنتی ائویمیز | آشپزی - مدل لباس - پزشکی - تکنولوژی
امروز : سه شنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۷
آشپزی

طرز تهیه شیرازی پلو

1722342 935 - طرز تهیه شیرازی پلو
گروه آشپزی مجله اینترنتی ائویمیز : آشپزی ساده »»شیرازی ها غذاهای متنوع و بسیار خوش‌طعم دارند که از جمله مشهورترین آنها می توان به انواع پلوها همچون شیرازی پلو، کلم پلو، شکر پلو، رب پلو، قنبر پلو و … و دوپیازه، حلیم بادنجان و انواع آش همچون آش ماست، آش سبزی و … اشاره کرد.

شیرازی ها غذاهای متنوع و بسیار خوش‌طعم دارند که از جمله مشهورترین آنها می توان به انواع پلوها همچون شیرازی پلو، کلم پلو، شکر پلو، رب پلو، قنبر پلو و … و دوپیازه، حلیم بادنجان و انواع آش همچون آش ماست، آش سبزی و … اشاره کرد.

فالوده شیرازی که یکی از معروف ترین دسرهای یخی و حاجی بادام  شیرینی مشهور شیرازی ها هستند. برای آشنایی با روش تهیه و پخت این غذاها با ما همراه باشید.
شیرازی پلو

مواد لازم:

•    یک پیمانه برنج برای هر نفر
•    ۵ تا ۶ عدد زرده تخم‌مرغ
•    یک پیمانه ماست چکیده
•    ۷۰۰ گرم مرغ
•    ۲۵۰ گرم روغن مایع
•    ۱۰۰ گرم کره
•    دو قاشق غذاخوری زعفران دم‌کرده
•    ۵ عدد بادنجان متوسط
•    ۳ قاشق غذاخوری زرشک
•    ۴ قاشق غذاخوری خلال پسته و بادام
•    نمک و فلفل سیاه

طرز تهیه:

۱٫    فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد روشن کنید.

۲٫    مرغ را به همراه پیاز، نمک و فلفل سیاه روی شعله متوسط قرار دهید تا پخته شود. در این فاصله برنج را نیز آبکش کنید.

۳٫    زرشک را بشویید و با خلال پسته و بادام مخلوط کنید و کنار بگذارید. بادنجان ها را صورت حلقه‌های نازک برش بزنید و سرخ کنید.

۴٫    زرده تخم‌مرغ را با ماست و زعفران آب کرده مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود. روغن و کره را به این مواد اضافه کنید. سپس برنج را اضافه کنید. کف ظرف پیرکس را چرب کنید نیمی از برنج را بریزید. روی آن را با پشت قاشق صاف کنید. سپس تکه‌های مرغ را روی آن بگذارید. در لایه بعدی، بادنجان‌های سرخ شده بچینید و روی همه مواد کمی نمک و فلفل بپاشید تا مزه‌دار شوند. فقط دوسوم ظرف را با مواد پر کنید تا برنج جای دم کشیدن داشته باشد.

۵٫    آب مرغ را روی برنج بریزید و در ظرف را با فویل بپوشانید. روی فویل چند سوراخ کوچک ایجاد کنید تا بخار از آن خارج شود و برنج خمیر نشود. سپس آن را به مدت یک ساعت و نیم در فر قرار دهید.

۶٫    برای سرو، ظرف را داخل دیس گرد برگردانید و با ماست چکیده همراه با زرشک و خلال پسته و بادام تزئین کنید.

منبع:برترین ها