مجله اینترنتی ائویمیز | آشپزی - مدل لباس - پزشکی - تکنولوژی

آشپزی/ طرز تهیه بورک‌ مارچوبه دست پیچ شکم پر بهترین پیش غذای ایرانی
امروز : شنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۷
آشپزیآموزش انواع غذا

آشپزی/ طرز تهیه بورک‌مارچوبه دست پیچ شکم پر بهترین پیش غذای ایرانی

evimiz.ir
گروه آشپزی مجله اینترنتی ائویمیز :  از این بورک‌های مارچوبه میتوانید به عنوان پیش غذا استفاده کنید و سفره شام و افطار را با آن‌ها تزئین کنید.

 

همچنین بخوانید»:

۱: آشپزی/ طرز تهیه و دستور پخت آبگوشت بادمجان

۲: آشپزی/ طرز تهیه و دستور پخت کوفته مرغ با کدو سبز

۳: آشپزی/ طرز تهیه کباب دورنگ و دستور پخت آن

 

میزان سرو: ۲ نفر

مواد لازم:

  • مارچوبه: ۴ عدد
    خمیر هزارلا: به مقدار لازم
    ژامبون: ۲ ورقه
    پنیر پارمزان: ۲ ورقه
    میخک: ۲ عدد
    زرده تخم مرغ: یک عدد

بورک مارچوبه؛ دست پیچ های شکم پر

طرز تهیه:

  1. مارچوبه ها را حدود ۲ الی ۳ دقیقه در آب و نمک بپزید و سپس زیر آب سرد آب بکشید.
  2.  دو عدد بیضی از خمیر هزارلا جدا کنید و دو انتهای آنها را مثلثی برش دهید.
  3. روی هر یک از آنها یک ورقه ژامبون و دو عدد مارچوبه قرار دهید.
  4. یک ورقه پنیر پارمزان اضافه کنید.
  5. دو لبه خمیر را روی آن قرار دهید و آنها را با یک عدد میخک به هم وصل کنید.
  6. زرده تخم مرغ را کمی زده و با برس روی خمیرها بمالید.
  7. سپس آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.
  8. سپس سرو کنید.

ماهنامه سفره ایرانی