مجله اینترنتی ائویمیز | آشپزی - مدل لباس - پزشکی - تکنولوژی

طرز تهیه آلبالو پلو یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی
امروز : جمعه ۲۰ مهر ۱۳۹۷
آشپزیآموزش انواع غذا

طرز تهیه آلبالو پلو یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی

کته آلبالو؛ غذای مجلسی ایرانی

گروه آشپزی مجله اینترنتی ائویمیز : آلبالو پلو یکی از غذاهای محبوب و دلچسب ایرانی است که از میوه، غلات و گوشت درست می شود، این ترکیبات باعث شده تا آلبالو پلو یکی از ساده ترین غذاهای مجلسی شود.

 

همچنین بخوانید:

۱: طرز تهیه سیب زمینی با پنیر، آسان و سریع + دستور پخت

۲: طرز تهیه سوپ سبزیجات بهاری + دستور پخت

۳: طرز تهیه سس گوجه فرنگی خانگی

 

مواد لازم:

  • آلبالو ۵۰۰ گرم
  • شکر ۳۵۰ گرم
  • گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد
  • برنج ۴ پیمانه
  • زعفران به مقدار لازم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه آلبالو پلو یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی, طرز تهیه آلبالو پلو, روش پخت آلبالو پلو, روش تهیه آلبالو پلو, چگونه آلبالو پلو درست کنیم, نحوه درست کردن آلبالو پلو, طرز درست کردن آلبالو پلو, آموزش پخت آلبالو پلو

 

تهیه:

  1. ابتدا آلبالوها را شسته و هسته آن را بگیرید و به همراه شکر روی حرارت قرار بدهید تا شکر آب شود و بعد آن را از روی شعله بردارید و شربت روی آلبالو را بردارید تا فقط خود آلبالو باقی بماند.
  2. پیاز را رنده کنید و به همراه گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و خوب ورز دهید و بعد آنها را به شکل کوفته ریزه دربیاورید.
  3. حالا برنج را داخل قابلمه با مقدار مناسبی آب و نمک و روغن به صورت کته دم میکنیم و
    در مرحله آخر آلبالو ها را اضافه کرده و با برنج مخلوط میکنیم و به میزان دلخواه شربت آلبالو روی برنج یدهیم و آن را دم میکنیم
  4. کوفته ها را در روغن داغ سرخ میکنیم .
  5. وقتی برنج اماده شد کوفته ها را روی برنج داده و مقداری برنج سفید را با زعفران مخلوط کرده و
    روی برنج میدهیم و بقیه شربت را روی برنج و کوفته ها میدهیم.

سایر نکات

  • اگر دوست داشتید کوفته ها را با گوشت مرغ تهیه کنید
  • میتواندید از همان شیره آلبالو برای اب برنج کته استفاده کنید البته باعث میشود برنج شما خمیر شود و بهتر است برای این کار از پلو پز استفاده شود
  • بهتر است برنج را به صورت قالبی درآورید تا زیباتر شود.

منبع: سر آشپز پاپیون

طرز تهیه آلبالو پلو