مجله اینترنتی ائویمیز | آشپزی - مدل لباس - پزشکی - تکنولوژی

طرز تهیه و فوت و فن پخت شله زرد خوشمزه
امروز : جمعه ۲۰ مهر ۱۳۹۷
آشپزیآموزش انواع غذا

طرز تهیه و فوت و فن پخت شله زرد خوشمزه

طرز تهیه و فوت و فن پخت شله زرد خوشمزه, روش پخت شله زرد, آموزش پخت شله زرد, طرز درست کردن شله زرد, تزیین شله زرد, طرفندهای پخت شله زرد, فوت و فن پخت شله زرد

گروه آشپزی مجله اینترنتی ائویمیز : یکی از معروف ترین دسرهای ایرانی شله زرد است که یکی از دسرهای ستنی در ایران شناخته می شود.

در این مطلب میخواهیم نحوه پخت شله زرد فوق العاده خوشمزه رو براتون آموزش بدیم.

 

همچنین بخوانید:

۱: شله زرد نذری | طرز تهیه شله زرد مجلسی خوشمزه|تزیین شله زرد همرا ه با + عکس

 

طرز تهیه شله زرد :

۱   زعفران را هیچ وقت مستقیما به شله زرد اضافه نکنید. مقدار مورد نظر را در آب جوش حل کنید و سپس اضافه کنید.

۲   دقت کنید حتما باید محلول زعفران را قبل از اضافه کردن شکر به برنج اضافه کنید.
بعضی شله زردها دانه های برنج سفیدی دارند زیرا ابتدا شکر و بعد زعفران اضافه شده است و این باعث می شود دانه های برنج به طور یکنواخت رنگ نگیرند.
 طرز تهیه و فوت و فن پخت شله زرد خوشمزه, روش پخت شله زرد, آموزش پخت شله زرد, طرز درست کردن شله زرد, تزیین شله زرد, طرفندهای پخت شله زرد, فوت و فن پخت شله زرد
۳    دانه های برنج هرچه ریزتر باشد بهتر است. حتی می توانید برنج خیس خورده را قبل از پخت بین دو کف دست خرد کنید.
۴    برای قوام شله زرد و آب نینداختن آن می توانید پس از ریختن تمام مواد زیر آن شعله پخش کن بگذارید و به مدت نیم ساعت بماند تا آب آن کشیده شود.
۵   برای اینکه پودر هل رنگ شله زرد را تغییر ندهد بهتر است پودر هل را روی دستمال بریزید و گره بزنید و داخل لیوان بگذارید و آب جوش بریزید.
بعد از دو ساعت آن را خارج کنید و فشار دهید و بگذارید تا ته نشین شود.
زمان اضافه کردن هل فقط آب روی هل ته نشین شده را بیفزایید.
روش دیگر هم این است که مقدار لازم پودر هل را در ظرفی بریزید و پوسته آن را بشکافید و رویش آب بریزید و در ظرف را ببندید.
بعد ظرف را روی حرارت قرار دهید (به روش بن ماری) نیم ساعت زمان دهید تا اسانس هل خارج شود.
زمان اضافه کردن هل آن را از آب خارج کنید و فقط آب را به شله زرد یا فرنی بیفزایید.
۶    بادام شله زرد را می توانید قبل از افزودن در گلاب خیس کنید و زمان اضافه کردن به شله زرد آن را داخل قابلمه بریزید.
این کار باعث نرم شدن خلال بادام می شود.
۷  نکته مهم در مورد اضافه کردن شکر به شله زرد این است که دقت کنید وقتی شکر را اضافه کنید که برنج به میزان دلخواه شما پخته شده باشد.
زیرا پس از اضافه کردن شکر شله زرد کمی لعاب می اندازد اما به هیچ وجه برنج بیشتر از این نمی پزد.
۸   برای ته نگرفتن شله زرد باید پس از افزودن شکر آن را مرتب هم بزنید.
۹   برای قوام شله زرد باید برنج به حالتی غلیظ تر از آنچه که می خواهید برسد و سپس شکر را اضافه کنید،
زیرا پس از افزودن شکر شله زرد کمی شل تر از حالتی که برنج داشت می شود.
منبع : ماهنامه سفره ایرانی

پخت شله زرد