مجله اینترنتی ائویمیز | آشپزی - مدل لباس - پزشکی - تکنولوژی

طرز تهیه سس گوجه فرنگی خانگی
امروز : یکشنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۷
آشپزیآموزش انواع غذا

طرز تهیه سس گوجه فرنگی خانگی

رب گوجه فرنگی
گروه آشپزی مجله اینترنتی ائویمیز : امروز میخواهیم روشی برای شما یاد بدهیم تا دیگر نیاز نباشد که از بیرون سس گوجه فرنگی بخرید.
معمولا سس گوجه فرنگی در غذاها و اکثرا در ساندیچ ها استفاده می شود.
همچنین بخوانید
طرز تهیه سس گوجه فرنگی
 
مواد لازم:
  • گوجه فرنگی : ۳ کیلوگرم
  • نمک: یک قاشق سوپ خوری
  • شکر: یک و یک دوم قاشق سوپ خوری
  • سیر درشت (له شده): ۳ حبه
  • ارگانوی خشک: یک قاشق سوپ خوری
  • برگ ریحان (خشک): یک قاشق سوپ خوری
  • فلفل سیاه (پودر شده): یک قاشق سوپ خوری
  • پودر کاری: به مقدار لازم
  • فلفل قرمز (پودر شده): یک سوم قاشق سوپ خوری
  • روغن زیتون: ۳ قاشق سوپ خوری + ۲ قاشق چای خوری

 

 طرز تهیه سس گوجه فرنگی خانگی

طرز تهیه:

۱ گوجه فرنگی ها را پوست کنده و در مخلوط کن به صورت پوره در آورید. روغن زیتون، نمک و شکر را اضافه کرده و روی حرارت متوسط حدود یک ساعت بپزید (در ظرف را بگذارید).
۲ سپس سیر له شده، پودر آویشن، ارگانوی خشک، برگ ریحان خشک، فلفل سیاه پودر شده، فلفل قرمز پودر شده و ادویه کاری را اضافه کرده و حدود ۳۰ دقیقه به پخت مواد ادامه دهید. روغن زیتون را اضافه کرده و گه گاه مواد را هم بزنید.
۳ به پخت مواد ادامه دهید تا سس غلظت یابد. آن را از روی حرارت برداشته و در مخلوط کن به صورت صاف و یکدست در آورید. حدود ۲ قاشق چای خوری روغن زیتون اضافه کرده و آن را درون شیشه های تمیز بریزید.
۴ در شیشه ها را محکم بسته و حدود ۱۵ دقیقه در آب در حال جوش قرار دهید. سپس آنها را در محلی خنگ نگهداری کنید.
منبع » ماهنامه سفره ایرانی – ستایش پاکدل

طرز تهیه سس گوجه فرنگی