مجله اینترنتی ائویمیز | آشپزی - مدل لباس - پزشکی - تکنولوژی

طرز تهیه کدو و بادمجان سوخاری با سس سیر
امروز : دوشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۷
آشپزیبین المللی

طرز تهیه کدو و بادمجان سوخاری با سس سیر

کدو ، بادمجان سوخاری با سس سیر, کدو و بادمجان

گروه آشپزی مجله اینترنتی ائویمیز : کدو و بادمجان از جمله غذاهای مفید و خوشمزه به حساب می آیند که شما میتوانید بعنوان پیش غذا از اینها استفاده کنید.

در این مطلب طرز تهیه کدو ‌و بادمجان سوخاری را برایتان آورده ایم.

 

کدو ، بادمجان سوخاری با سس سیر, کدو و بادمجان
مواد لازم برای ۴-۶ نفر
  • کدو سبز ۴ عدد
  • بادمجان ۲ عدد
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • آرد سفید یک‌دوم پیمانه
  • تخم‌مرغ همزده ۲ عدد
  • آرد سوخاری ۱ پیمانه
  • روغن مخصوص سرخکردنی به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس سیر:

  • سس مایونز یک‌سوم پیمانه
  • سیر له کرده ۳ حبه
  • آبلیمو ۱ قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

کدو ، بادمجان سوخاری با سس سیر, کدو و بادمجان

طرز تهیه:

  1. کدو‌ و بادمجان را به صورت حلقه‌ای خرد کنید و با نمک و فلفل مزه‌دار نمائید و کنار بگذارید.
  2. حالا حلقه‌های کدو و بادمجان را ابتدا در آرد سفید، سپس در تخم‌مرغ و در نهایت در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ کنید و به همراه سس آن را سرو نمائید.

روش تهیه سس سیر: سس مایونز، سیر، آبلیمو، نمک و فلفل را در شیشه مناسبی بریزید. در شیشه را ببندید و خوب تکان دهید.

 

منبع: BARTARINHA.IR

 

طرز تهیه کدو و بادمجان سوخاری با سس سیر