مجله اینترنتی ائویمیز | آشپزی - مدل لباس - پزشکی - تکنولوژی

آشپزی/ طرز تهیه و دستور پخت حلیم
امروز : چهارشنبه ۴ مهر ۱۳۹۷
آشپزیآموزش انواع غذا

آشپزی/ طرز تهیه و دستور پخت حلیم

پخت حلیم - آشپزی/ طرز تهیه و دستور پخت حلیم

گروه آشپزی مجله اینترنتی ائویمیز »» آشپزی سادهحلیم یکی از غذاهای پرطرفدار و مقوی به حساب می آید که معمولا ما ایرانی ها در صبحانه از آن استفاده میکنیم.

حلیم غذایی دیرهضم و چاق کننده است برای همین افراد لاغر اندام بیشتر از این غذا استقبال میکنند.

در این مطلب میخواهیم طرز تهیه حلیم را برای شما کاربران عزیز به اشتراک قرار بدیم.

 

نتیجه تصویری برای حلیم

 

مواد لازم :

  • گندم پوست کنده 500 گرم
  • گوشت مرغ یا بوقلمون یا گوسفند حدود 100 گرم
  • آب 8-10 لیوان
  • نمک نصف قاشق چایخوری
  • روغن حیوانی یا کره آب شده به مقدار لازم
  • شکر و دارچین به مقدار لازم برای تزیینات

 

دستور پخت حلیم

 

طرز تهیه :

  1. اولین کاری که باید بکنیم خیس دادن گندم هست. گندم پوست کنده در همه سوپر مارکتها موجوده. گندم رو از شب قبل خیس میکنیم.
  2. پخت حلیم خیلی ساده اس، فقط و فقط صبر و حوصله میخواد. گندم رو با گوشت و آب و نمک میذاریم روی حرارت. وقتی که به جوش اومد، زیرش رو کم میکنیم تا آروم آروم بپزه. بعد از حدود یک ساعت که گوشت کاملا پخته شد، از داخل حلیم خارجش میکنیم و اجازه میدیم خنک شه. بعد اون رو کاملا ریش ریش میکنیم. دقت داشته باشین که در تمام این مدت گندم ها همچنان در حال پخت هستن.
  3. بعد از پختن با گوشتکوب برقی میکسش میکنیم.
  4. اگه دوست داشتید مقداری از گوشت ریش شده رو برای تزیین نگه دارید و بقیه رو دوباره داخل حلیم بریزید. حالا کل مواد داخل قابلمه رو با گوشت کوب برقی میکس میکنیم. در حالت عادی انقدر حلیم روی حرارت میمونه که له میشه ولی چون هیچکدوم ما اون مقدار صبر رو نداریم، با گوشت کوب برقی این کار رو خیلی سریعتر انجام میدیم.
  5. به همین سادگی حلیم حاضره.
  6. زمان کشیدن هم با کره و دارچین و شکر تزیینش میکنیم. البته خیلی ها حلیم رو بدون شکر دوست دارن. برای تزیین  میتوانید از کنجد هم استفاده کنید.

 

پخت حلیم