مجله اینترنتی ائویمیز | آشپزی - مدل لباس - پزشکی - تکنولوژی

طرز تهیه سوپ سفید ، خوشمزه ترین سوپ مجلسی
امروز : جمعه ۲۰ مهر ۱۳۹۷
آشپزیانواع سوپ

طرز تهیه سوپ سفید، خوشمزه ترین سوپ مجلسی

سفيد، پرطرفدارترين سوپ‌ مجلسی - طرز تهیه سوپ سفید، خوشمزه ترین سوپ مجلسی
گروه آشپزی مجله اینترنتی ائویمیز >> یکی از پر طرفدارترین و خوشمزه ترین سوپ ها، سوپ سفید یا سوپ جو هست.
شما از این خوراک میتوانید به همراه نان به عنوان یک غذای اصلی در میهمانی های خود سرو کنید.
نتیجه تصویری برای سوپ سفید

 

مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:

  • جو پرك: 100 گرم، خيسانده
  • هويج متوسط: يك عدد، رنده‌ شده
  • كتف مرغ: 4 تا 6 عدد، آبپز
  • آب مرغ: 3 پيمانه
  • كره: 60 گرم
  • آرد سفيد: 3 قاشق غذاخوري
  • شير: نيم ليتر
  • خامه: 100 ميلي‌ليتر
  • جعفري ساطوري: يك قاشق غذاخوري
  • نمك و فلفل: به ميزان لازم
 ØªØµÙˆÛŒØ± مرتبط

 

روش تهيه:

1- جو را آبكش كرده و همراه يك ليتر آب‌جوش روي شعله ملايم 10 دقيقه بپزيد. هويج و آب مرغ را اضافه كرده و پخت سوپ را 20 دقيقه ديگر ادامه دهيد تا هويج نرم شود.

2- كره را روي شعله متوسط در يك قابلمه كوچك آب كنيد. هنگامي كه كره شفاف شد، آرد را اضافه كرده و مخلوط كنيد. پس از يك دقيقه شير را اضافه كرده و دائم هم بزنيد تا غليظ شده و سس آماده شود.

3- گوشت مرغ را از استخوان جدا كرده و همراه سس سفيد به سوپ اضافه كنيد. اگر غلظت سوپ زياد بود، كمي آب‌جوش اضافه كنيد. نمك و فلفل سوپ را اندازه كرده و خامه را اضافه كنيد. يكي، دو دقيقه قبل از سرو جعفري را اضافه كنيد تا نپزد و رنگش عوض نشود.

نکات آشپزی:

1 – به جاي آب مرغ از آب گوشت يا سبزيجات هم مي‌توانيد استفاده كنيد.

2 – به جاي شير، سس را با آب مرغ يا گوشت مي‌توانيد تهيه كنيد، طعم سوپ متفاوت مي‌شود و اسمش ديگر سوپ سفيد نيست.

3 –  جو پرك را زياد نپزيد چون در سوپ له مي‌‌شود.

4 – اگر كمي پياز را تفت داده و اول كار به سوپ اضافه كنيد، سوپ پرمايه‌تر مي‌شود.

سوپ سفید