مجله اینترنتی ائویمیز | آشپزی - مدل لباس - پزشکی - تکنولوژی

انواع سالاد/ طرز تهیه سالاد بادمجان کبابی و نخود + مواد لازم
امروز : شنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۷
آشپزیانواع سالاد

انواع سالاد/ طرز تهیه سالاد بادمجان کبابی و نخود

بادمجان کبابی و نخود - انواع سالاد/ طرز تهیه سالاد بادمجان کبابی و نخود

گروه آشپزی مجله اینترنتی ائویمیز >> انواع سالاد : این سالاد که طعم بسیار زیبایی دارد، ترکیبی از طعم حمص(هوموس) و باباقانوش را در ظاهر سالاد به خود جای داده است.

شما سس این سالاد را میتوانید به همراه سایر غذاهای کبابی میل کنید.

مواد لازم:

  •     آبلیمو:  ۳ قاشق غذاخوری
  •     ارده:  ۲ قاشق غذاخوری
  •     آب : ۲ قاشق غذاخوری
  •     روغن زیتون:  ۲ قاشق غذاخوری
  •     سیر:  ۱ حبه
  •     نمک: به میزان لازم
  •     فلفل سیاه:  به میزان لازم
  •     بادمجان:  ۱ عدد متوسط
  •     فلفل دلمه ای قرمز:  ۱ عدد
  •     پیازچه:  ۲ عدد
  •     نخود: ۵۵۰ گرم

 

سالاد بادمجان کبابی و نخود
طرز تهیه:
1-برای تهیه ی سس سالاد، آبلیمو، ارده، آب، روغن زیتون و سیر خرد شده را با هم ترکیب کنید. به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید.
2-گریل فر را روشن کرده و بادمجان ها را در آن برای حدود ۳ دقیقه از هر طرف کبابی کنید. آن ها را از گریل خارج کنید و از وسط نصف کنید.
3- بادمجان ها را به همراه چند قاشق سس در کاسه ای ریخته و کنار بگذارید تا خنک شوند.
4-فلفل دلمه ای، پیازچه، نخود پخته و بقیه سس را اضافه کرده و مواد را خوب با هم ترکیب کنید.
5-به سالاد کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و آن را تا زمان سرو در یخچال بگذارید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی سالاد بادمجان کبابی و نخود:

1- سیر را پوست گرفته و ریز خرد کنید.

2- بادمجان ها را به شکل حلقه هایی با پهنای یک و نیم سانتی متر برش دهید.
3- فلفل دلمه ای را خرد کنید.
4- پیازچه را حلقه حلقه کنید.
5- از نخود پخته استفاده کنید. قبل از استفاده آن را آبکش کرده و خشک کنید.

سالاد بادمجان کبابی