مجله اینترنتی ائویمیز | آشپزی - مدل لباس - پزشکی - تکنولوژی

آشپزی ساده/ نکاتی مهم برای استفاده از خامه قنادی
امروز : یکشنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۷
آشپزینکات آشپزی

آشپزی ساده/ نکاتی مهم برای استفاده از خامه قنادی

khorasannews.com

گروه آشپزی مجله اینترنتی ائویمیز : یکی از پرمصرف ترین خامه ها، خامه قنادی است که در شیرینی پزی ها و پخت کیک به کار گرفته می شود، و این روزها کدبانوهای بسیاری دنبال آن هستند.

اگر میخواهدی از خامه قنادی استفاده کنید، بهتر است این 4 نکته را رعایت کنید.

 

 

نحوه استفاده از خامه شیرینی پزی, اصول استفاده از خامه شیرینی

 

اگر ظرف خامه گرم باشد، خامه فرم نمی گیرد

 

نکته هایی مهم در استفاده از خامه قنادی

• یکی از راه هایی که کمک می کند خامه بهتر فرم بگیرد،
این است که پره های همزن و ظرفی که می خواهید خامه را در آن فرم بدهید،
کاملا سرد و عاری از چربی و کاملا تمیز باشد.

 

• اگر به هر علتی خامه ای که از فریزر خارج کرده اید و زمان زیادی
در یخچال گذاشته اید خیلی شل شده به ویژه در تابستان که محیط بیرون گرم است،
نیم ساعت جلوتر از هم زدن در فریزر قرار دهید تا کاملا سرد باشد.
اگر ظرف خامه گرم باشد، خامه فرم نمی گیرد.

 

• ظرف خامه که قرار است در آن خامه فرم داده شود، بهتر است شیشه ای ، فلزی یا چینی باشد.
اگر ظرف پلاستیکی باشد، چربی خامه را جذب می کند
و فرم نمی گیرد و چربی در ظرف پلاستیکی خوب پاک نمی شود .

 

• هیچ وقت خامه فرم داده شده را در فریزر قرار ندهید. فقط به مقداری که نیاز دارید خامه را فرم دهید
زیرا بعد از فرم دهی به هیچ عنوان برای کاور یا تزیین قابل استفاده
نیست اگر به هر دلیلی نتوانستید خامه را فرم دهید و خامه تان فرم نگرفت،
آن را در ظرف درب دار در فریزر قرار دهید تا بعدا با همین خامه انواع دسر یا بستنی تهیه کنید.

 

خامه قنادی