مجله اینترنتی ائویمیز | آشپزی - مدل لباس - پزشکی - تکنولوژی

آموزش آشپزی/ علت ترک خوردن کیک های خانگی چیست؟
امروز : جمعه ۹ شهریور ۱۳۹۷
آشپزینکات آشپزی

آموزش آشپزی/ علت ترک خوردن کیک های خانگی چیست؟

دلیل ترک خوردن روی کیک چیست

گروه آشپزی مجله اینترنتی ائویمیز : از جمله مشکلاتی که هنگام پختن کیک با آن روبرو هستیم ترک برداشتن روی کیک است!

حال سوال شما کاربران این است که چگونه میتوانیم این ترک خوردگی ها را از بین ببریم یا حتی دیگر هنگام پختن کیک شاهد چنین اتفاقی نشویم.

جواب سوال شما در ادامه مطلب داده شده است.

 

 

ترک خوردن کیک, دلایل ترک خوردن روی کیک

 

مقدار بکینگ پودر را همیشه دقیق اندازه گیری کنید

 

 

ترک خوردن روی کیک خانگی به چه دلیل است؟

کیک نوعی شیرینی با منشأ اروپایی است که در تهیهٔ آن معمولاً چهار مادهٔ اصلی آرد، شکر، تخم مرغ و کره بهم زده شده و پس از درآمدن به حالت اسفنجی، پخته می‌شوند. به علاوه در برخی از انواع گوناگون کیک‌ها، از موادی چون نشاسته، روغن، میوهٔ درخت و یا خشکبار و مایعاتی مثل شیر، آب یا آب میوه و ادویه جات گوناگون و همچنین از ماده‌ای برای حجم دادن به خمیر مثل بکینگ پودر یا خمیرترش نیز استفاده می‌شود.

 

ترک خوردن روی کیک به دلیل یکی از اتفاقات زیر است :

• اگر قسمت وسط کیک شما بالا آماده و ترک خورده است، مهمترین علت دمای بیش از اندازه فر شماست؛ اما دلایل دیگری نیز می تواند داشته باشد.

 

• مقدار بکینگ پودر را همیشه دقیق اندازه گیری کنید.

مقدار زیاد بکینگ پودر و همچنین جوش شیرین یکی از دلایل ترک خوردن کیک می باشد.

 

• مواد بیش از حد مخلوط شده است.

• میزان آرد مورد استفاده زیاد و مایعات مورد استفاده کم بوده است.

 

• کیک در طبقات بالاتر از طبقه وسط فر طبخ شده است.

(هنگام گرم کردن فر، توری فر را در طبقه وسط قرار دهید.)

 

• تا 30 دقیقه اول پخت، درب فر را به هیچ عنوان باز نکنید؛
زیرا علاوه بر خوابیدن پف کیک، هوای گرم داخل فر خارج و باعث تغییر در دمای پخت می شود.

 

 

ترک خوردن کیک