این لقمه های گوجه و موزارلا روشی عالی برای سرو سالاد گوجه-موزارلا به عنوان پیش غذا در مهمانی ها هستند. ظاهرشان عالی است؛ همیشه مورد استقبال قرار می گیرند! این پیش غذاهای کوچک که با نام فینگرفود گوجه موزارلا نیز شناخته می شوند، بسیار محبوب هستند. آماده سازی این فینگرفود گوجه موزارلا بسیار آسان است. موزارلای لقمه ای شکل که به آن بوکونچینی می گویند را می توانید در اکثر سوپرمارکت ها پیدا کنید. اگر بزرگ بودند، آن ها را نصف کنید.
در این مقاله:
زمان آماده سازی: 30 دقیقه
زمان کل: 30 دقیقه
تعداد سرو: 10 نفر
تعداد سیخک ها: 20 عدد
مواد لازم
20 عدد خلال دندان
20 عدد گوجه گیلاسی یا آلبالویی، نصف شده
20 برگ ریحان تازه
20 گلوله کوچک پنیر موزارلا تازه (اغلب با نام بوکونچینی)
نمک و فلفل به میزان لازم
½ پیمانه سرکه بالزامیک
¼ پیمانه روغن زیتون فرابکر
دستور تهیه فینگرفود گوجه موزارلا
برای تهیه فینگرفود گوجه موزارلا، یک نصف گوجه، یک برگ ریحان، یک گلوله موزارلا و یک نصف گوجه دیگر را روی خلال دندان قرار دهید. این کار را با بقیه مواد تکرار کنید.
خلال دندان های فینگرفود گوجه را در ظرف سرو بچینید و با نمک و فلفل مزه دار کنید.
سرکه و روغن را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید تا به عنوان سس دیپ برای فینگرفود سرو شود.