خانه آشپزی سوپ طرز تهیه سوپ سرماخوردگی ایتالیایی: پنی سیلین طبیعی
طرز تهیه سوپ سرماخوردگی ایتالیایی: پنی سیلین طبیعی

طرز تهیه سوپ سرماخوردگی ایتالیایی: پنی سیلین طبیعی

دسته بندی : سوپ

اگر به دنبال یک دستور پخت ساده و در عین حال بسیار موثر برای مقابله با علائم سرماخوردگی هستید، حتماً این مقاله را بخوانید. بسیاری این سوپ را بهترین طرز تهیه سوپ سرماخوردگی می دانند و معتقدند که از این به بعد فقط با این روش سوپ مرغ و پاستا درست خواهند کرد.

در این مقاله:
    • زمان آماده سازی: 10 دقیقه
    • زمان پخت: 45 دقیقه
    • زمان کل: 55 دقیقه
    • تعداد وعده: 6 نفر (اندازه هر وعده: حدوداً 1 و نیم پیمانه)

    همچنین بخوانید: فینگرفود گوجه موزارلا: پیش غذایی سریع و خوشمزه برای مهمانی

    مواد لازم برای طرز تهیه سوپ سرماخوردگی

    • 2 لیتر (8 پیمانه) آب مرغ کم نمک
    • 300 گرم (2 پیمانه) پیاز شیرین خرد
    • 225 گرم (حدوداً 2 عدد) هویج پوست کنده و درشت خرد
    • 2 ساقه کرفس درشت خرد
    • 6 حبه سیر له شده و پوست کنده
    • ¾ قاشق چای خوری نمک کوشر (یا نمک معمولی)
    • 4 شاخه آویشن تازه
    • 2 برگ بوی تازه
    • 55 گرم (1 تکه 2 اونسی) پوست پنیر پارمزان (به علاوه پنیر رنده شود برای تزیین)
    • 115 گرم (4 اونس) پاستا پاستینا خام (یا پاستای ریز دیگر)
    • 300 گرم (2 پیمانه) مرغ ریش ریش شود (مرغ پخته)
    • برگ جعفری تازه برای تزیین

    طرز تهیه قدم به قدم

    1. تمام مواد لازم را حاضر کنید.
      مواد لازم برای سوپ مرغ و پاستا چیده شده روی میز
    2. آب مرغ، پیاز، هویج، کرفس، سیر و نمک را در یک قابلمه بزرگ یا دیگ کوچک روی حرارت بالا به جوش آورید؛ حرارت را کم کرده و اجازه دهید حدود 10 دقیقه آرام بپزد تا سبزیجات نرم شوند. با استفاده از یک قاشق سوراخ دار، سبزیجات و 1 پیمانه از آب مرغ را به مخلوط کن منتقل کنید.
      خارج کردن سبزیجات پخته شده از قابلمه سوپ
    3. درب مخلوط کن را محکم ببندید و قسمت وسط آن را بردارید تا بخار خارج شود. یک حوله تمیز روی دهانه قرار دهید. مواد را حدود 30 ثانیه مخلوط کنید تا یکدست شوند. مخلوط سبزیجات پوره شد را دوباره به سوپ برگردانید.
      هم زدن سوپ در حال پخت در قابلمه
    4. شاخه های آویشن، برگ بو و پوست پنیر پارمزان را اضافه کنید. روی حرارت متوسط رو به بالا به جوش آورید. پاستا را اضافه کرده، حرارت را به متوسط رو به پایین کاهش دهید و گاهی هم بزنید تا پاستا نرم شود (حدود 18 تا 20 دقیقه). مرغ ریش ریش شد را در 3 دقیقه آخر پخت اضافه کنید.
      پختن پاستا و مرغ در آبگوشت سوپ
    5. از روی حرارت بردارید. شاخه های آویشن، برگ بو و پوست پنیر پارمزان را خارج کرده و دور بریزید.
    1. بلافاصله سرو کنید و با جعفری و پنیر پارمزان رنده شد تزیین نمایید.
      یک کاسه سوپ مرغ و پاستا آماده شده با تزیین جعفری
    کاسه های سوپ مرغ و پاستا آماده سرو با تزیین

    ارزش غذایی (برای هر وعده)

    332کالری
    13 گرمچربی
    27 گرمکربوهیدرات
    28 گرمپروتئین

    این سوپ دلچسب و مقوی نه تنها طعم بی نظیری دارد، بلکه با مواد اولیه ای مانند مرغ، سبزیجات و سیر، به تقویت بدن شما در برابر بیماری ها کمک می کند. پختن این سوپ در منزل راهی عالی برای مراقبت از خود و عزیزانتان در روزهای سرد یا هنگام احساس ناخوشی است. امیدواریم از تهیه و نوش جان کردن این سوپ لذت ببرید!

    نویسنده:
    تاریخ بروزرسانی: خرداد 12, 1404
    چقدر از این مقاله رضایت داشتید؟
    good عالی
    mid متوسط
    bad ضعیف

    دیدگاه شما