خانه آشپزی طرز تهیه سالاد کوسکوس و لوبیا سیاه خوشمزه و سالم
طرز تهیه سالاد کوسکوس و لوبیا سیاه خوشمزه و سالم

طرز تهیه سالاد کوسکوس و لوبیا سیاه خوشمزه و سالم

دسته بندی : آشپزی سالاد

 

در این مقاله:

    این دستور تهیه سالاد کوسکوس و لوبیا سیاه عالی برای بوفه است، با بافت های جالب و طعم های جنوب غربی که در یک غذای خوشمزه ترکیب شده اند. این سالاد کوسکوس و لوبیا سیاه باقیمانده آن در یخچال برای چند روز به خوبی نگهداری می شود.

    • زمان آماده سازی: 30 دقیقه
    • زمان پخت: 5 دقیقه
    • زمان اضافی: 5 دقیقه
    • زمان کل: 40 دقیقه
    • تعداد سرو: 9

    مواد لازم برای سالاد کوسکوس و لوبیا سیاه

    • 1 و ¼ پیمانه آب مرغ
    • 1 پیمانه کوسکوس نپخته
    • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون فرابکر
    • 2 قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه
    • 1 قاشق چای خوری سرکه شراب قرمز
    • ½ قاشق چای خوری پودر زیره
    • 2 کنسرو (هر کدام 425 گرم) لوبیا سیاه، آبکش شد
    • 8 پیازچه، خرد شد
    • 1 فلفل دلمه ای قرمز، دانه گرفته و خرد شد
    • 1 پیمانه ذرت دانه ای منجمد، یخ زدایی شد
    • ¼ پیمانه گشنیز تازه خرد شد
    • نمک و فلفل به مقدار لازم

    دستور تهیه سالاد کوسکوس و لوبیا سیاه

    1. آب مرغ را در قابلمه 2 لیتری یا بزرگتر به جوش آورید. کوسکوس را اضافه کرده، در قابلمه را بگذارید و از روی حرارت بردارید. اجازه دهید 5 دقیقه بماند.
    2. در یک کاسه بزرگ، روغن زیتون، آب لیمو، سرکه و زیره را با همزن دستی مخلوط کنید. لوبیا، پیازچه، فلفل دلمه ای قرمز، ذرت و گشنیز را اضافه کرده و مخلوط کنید تا مواد به سس آغشته شوند.
    3. کوسکوس را با چنگال خوب هم بزنید و گلوله های آن را باز کنید. آن را به سبزیجات داخل کاسه اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. با نمک و فلفل مزه دار کنید. بلافاصله سرو کنید یا تا زمان سرو سالاد کوسکوس و لوبیا سیاه در یخچال نگهداری کنید.
      طرز تهیه سالاد کوسکوس و لوبیا سیاه خوشمزه و سالم

    ارزش غذایی (در هر سرو)

    253کالری
    6 گرمچربی
    41 گرمکربوهیدرات
    10 گرمپروتئین

     

    نویسنده:
    تاریخ بروزرسانی: خرداد 12, 1404
    چقدر از این مقاله رضایت داشتید؟
    good عالی
    mid متوسط
    bad ضعیف

    دیدگاه شما