این دستور تهیه سالاد کوسکوس و لوبیا سیاه عالی برای بوفه است، با بافت های جالب و طعم های جنوب غربی که در یک غذای خوشمزه ترکیب شده اند. این سالاد کوسکوس و لوبیا سیاه باقیمانده آن در یخچال برای چند روز به خوبی نگهداری می شود.
- زمان آماده سازی: 30 دقیقه
- زمان پخت: 5 دقیقه
- زمان اضافی: 5 دقیقه
- زمان کل: 40 دقیقه
- تعداد سرو: 9
مواد لازم برای سالاد کوسکوس و لوبیا سیاه
- 1 و ¼ پیمانه آب مرغ
- 1 پیمانه کوسکوس نپخته
- 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون فرابکر
- 2 قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه
- 1 قاشق چای خوری سرکه شراب قرمز
- ½ قاشق چای خوری پودر زیره
- 2 کنسرو (هر کدام 425 گرم) لوبیا سیاه، آبکش شد
- 8 پیازچه، خرد شد
- 1 فلفل دلمه ای قرمز، دانه گرفته و خرد شد
- 1 پیمانه ذرت دانه ای منجمد، یخ زدایی شد
- ¼ پیمانه گشنیز تازه خرد شد
- نمک و فلفل به مقدار لازم
دستور تهیه سالاد کوسکوس و لوبیا سیاه
- آب مرغ را در قابلمه 2 لیتری یا بزرگتر به جوش آورید. کوسکوس را اضافه کرده، در قابلمه را بگذارید و از روی حرارت بردارید. اجازه دهید 5 دقیقه بماند.
- در یک کاسه بزرگ، روغن زیتون، آب لیمو، سرکه و زیره را با همزن دستی مخلوط کنید. لوبیا، پیازچه، فلفل دلمه ای قرمز، ذرت و گشنیز را اضافه کرده و مخلوط کنید تا مواد به سس آغشته شوند.
- کوسکوس را با چنگال خوب هم بزنید و گلوله های آن را باز کنید. آن را به سبزیجات داخل کاسه اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. با نمک و فلفل مزه دار کنید. بلافاصله سرو کنید یا تا زمان سرو سالاد کوسکوس و لوبیا سیاه در یخچال نگهداری کنید.
ارزش غذایی (در هر سرو)
253 | کالری |
6 گرم | چربی |
41 گرم | کربوهیدرات |
10 گرم | پروتئین |