این سالاد پاستا رنگینکمانی خیلی سریع و راحت آماده میشود. گزینهای عالی برای پیکنیکها و مهمانیهای تابستانی است.
در این مقاله:
مدت زمان آماده سازی: 15 دقیقه
مدت زمان پخت: 10 دقیقه
مدت زمان اضافی: 1 ساعت
مدت زمان کل: 1 ساعت و 25 دقیقه
تعداد سرو: 8 نفر
مواد لازم
1 بسته (حدود 450 گرم) ترکیب پاستای سه رنگ
2 عدد گوجه فرنگی بزرگ، خرد شده مکعبی
1 عدد خیار بزرگ، پوست کنده و خرد شده مکعبی
1 عدد پیاز قرمز بزرگ، ریز خرد شده
1 بطری (حدود 450 گرم) سس سالاد ایتالیایی
طرز تهیه سالاد پاستا آسان
یک قابلمه بزرگ آب نمکی را به جوش آورید. پاستا را اضافه کرده و برای حدود 8 تا 10 دقیقه بپزید تا آل دنته (کمی سفت) شود؛ سپس آبکش کرده و با آب سرد بشویید.
در یک کاسه بزرگ، گوجه فرنگی، خیار، پیاز، پاستای خنک شده و سس ایتالیایی را ترکیب کنید؛ خوب مخلوط کنید تا سس به همه جای مواد برسد. روی کاسه را بپوشانید و سالاد پاستا را حداقل 1 ساعت تا یک شب در یخچال قرار دهید.